Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%1.5g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal5.4g1.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95541