Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g0.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g53kcal3.6g3.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491