Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1.5g5.3kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Appelsiini, kuorittu 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g29kcal0.8g3.4g1.4g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.4g1.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g255kcal7.1g30.4g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429