Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)1.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.1g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g125kcal7.1g8.9g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887