Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g2.1g3.7kcal0g0.1g0.4g0g
Katkarapu 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g127kcal7.1g1.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666