Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2.1g1.7kcal0.4g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.8g0g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.4g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0g0g
Arvot/100g100g62kcal7.3g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469