Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.4g4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g18kcal0.2g2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g320kcal3.6g35.7g16.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790