Mantelileipä

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää jogurtti.

Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-jogurttiseokseen.

Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muotoile pellille 6 pyöreää kakkaraa ja anna niiden kohota uunin lämpenemisajan verran.

Paista kakkaroita 225 asteessa kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1g6.2kcal0.2g0.1g0.6g0g
Emmental juustoraaste, euroshopper1.9g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g34kcal1.8g0.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko5g17kcal0.9g0.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.5g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g325kcal17g1.9g26.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140845