Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemi laimennettu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.5g0g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223