Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g105kcal7.1g7.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522