Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Auringonkukansiemen 0.7g4.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal1g3.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko6g15kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g275kcal9.1g30.9g12.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418