Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.6g2.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g1.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g171kcal5.4g23.2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071