Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green0.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.4g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g7.3g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363614