Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1.8g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal1g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.5g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g172kcal8.6g22.4g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145