Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.7g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g34kcal0.4g4.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g17kcal0.2g2.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g309kcal3.6g41.8g12.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099