Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1.9g4.9kcal0.2g0.9g0g0.2g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki0.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal2g1.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko6g10kcal1g0.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g187kcal18.2g16.4g1.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375