Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0.2g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g31kcal1.8g0g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303