Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal0.4g2.8g1.6g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g1.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g269kcal3.6g25.5g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918