Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2g1kcal0.2g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.6g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.3g15.8g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385