Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Hermesetas, annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kookoshiutale 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.8g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.4g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g154kcal7g1.8g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512