Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g0.8g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0g3.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0g1.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g184kcal0g29.8g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113