BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)4.5g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.4g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g177kcal12.5g3.6g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811