Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Aurajuusto0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1.1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g37kcal2.4g0g3g0.4g
Valittu annoskoko6g19kcal1.2g0g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.6g0g0.8g0.1g
Arvot/100g100g340kcal21.8g0g27.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249