Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1.1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal3.6g3.6g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856