Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g120kcal7.4g1.9g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932