Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.2g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g2.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g190kcal10.5g21.1g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511