Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.7g2kcal0g0.4g0g0g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g1.6g1.8kcal0.4g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml0.7g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g96kcal7.3g7.3g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046