Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g0.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kurkku 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1.1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.8g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.4g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7.3g0g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573