Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 1.2g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal3.7g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506