Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g0.9g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g1g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1.5g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kahvilikööri0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g34kcal0.6g3g1.8g0g
Valittu annoskoko6g17kcal0.3g1.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g307kcal5.4g26.8g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743