Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g2.9g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1g0.6kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g166kcal9.1g10.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857