Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha 10%2.3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.2g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.6g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g161kcal10.5g14g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327