Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.4g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g227kcal3.6g32.1g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149