Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini0.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.2g4.2g2g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.1g2.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g318kcal1.8g37.5g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944