Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1.6g8.4kcal0.1g0.5g0.7g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g48kcal0.4g1g4.4g0.2g
Valittu annoskoko6g24kcal0.2g0.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.1g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g432kcal3.6g8.9g39.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347