Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g0.8g3.9kcal0.1g0.5g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Liivate 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1g5.8kcal0.1g0.5g0.4g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1.3g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g31kcal1g3g2g0g
Valittu annoskoko6g16kcal0.5g1.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.3g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g275kcal8.8g26.3g17.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892