Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0g0kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Manteli 1.6g10kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g35kcal2g0.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko6g17kcal1g0.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.5g0.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g309kcal17.9g3.6g25g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385