Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1.2g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.6g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.5g1.8g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672