Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0g0kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g3.6g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118