Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1.2g6kcal0g0.7g0.4g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.5g2.6kcal0g0.3g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%2.1g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal0.6g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g279kcal5.3g19.3g21.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452