Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g57kcal0.4g5g3.8g0.2g
Valittu annoskoko6g28kcal0.2g2.5g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.1g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g488kcal3.4g43.1g32.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591