Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)0.5g2kcal0.2g0g0.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.4g0g1.4g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g154kcal12.3g0g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134