Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4.4g4.9kcal1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal2.2g0g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal1.1g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.6g0g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal19.6g0g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328032