Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1g3.2kcal0g0.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Pistaasipähkinä, Parrots0.4g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Viikuna, pehmeä , kuivattu0.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.8g2.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko6g18kcal0.4g1.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g318kcal7g21.1g21.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613