Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0g1.8g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532