Elisan siemennäkkäri

1 dl mantelijauhoja
2 kananmunaa
2 dl vapaavalintaisia siemeniä
(tässä auringonkukka, kurpitsansiemen ja pellavansiemen)
3 rkl psylliumia
2 rkl oliiviöljyä

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja taputtele pellille leivinpaperin päälle tasaiseksi, ohueksi levyksi.

Levitys onnistuu parhaiten joko kostutetuin käsin tai toisen leivinpaperin avulla painellen.

Paista levyä 150 asteessa 30 minuuttia ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Leipä rapeutuu jäähtyessään.

Annoksesta tulee noin puoli pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tiinar64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe mandelpulver (Salliselta), annos 75g1.3g7.3kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kurpitsansiemenet, kuivattu0.6g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Pellavansiemen kokonainen 0.8g4.1kcal0.2g0g0.3g0.2g
Auringonkukansiemen 0.6g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.6g0.3kcal0g0g0g0.6g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g48kcal2g1g4g1.8g
Valittu annoskoko6g24kcal1g0.5g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.5g0.3g1g0.5g
Arvot/100g100g419kcal17.5g8.8g35.1g15.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449107