Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni rasvainen 0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1.5g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2.8g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g118kcal5.3g7g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218