Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.6g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.8g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.4g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0g0g
Arvot/100g100g53kcal7g3.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084