Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal8.8g3.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226