Mukaeltu karjalanpaisti

Palastele ainekset, lisää vesi ja mausteet, myös pari laakerinlehteä.

Kypsennä uunissa 225 ast kunnes päälimmäiset lihat ovat ruskeita.

Sen jälkeen hauduta kypsäksi 1175 ast.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Naudanlapa / etuselkä 1g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Sianlapa 1g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.8g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal6.9g0g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99971